MERSİN / ANAMUR - Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi

TANITIM

Proje hakkında

İklim krizi ve değişikliğinin yıkıcı etkilerinden gün geçtikçe tüm dünya olarak daha çok etkilenmekteyiz. Hepimizin bu konuda vakit kaybetmeden harekete geçmesi gerektiğine inanıyoruz.Bu inançla projemizle Dünya'nın bize miras değil, bir emanet olduğu konusunda öğrencilerimizin kendilerini sorumlu hissetmelerini sağlamak, farkındalık yaratmak, iklim değişikliği, küresel iklim krizi ve çevre kirliliği sorununu tanıtmak ve Bilim. Teknoloji, Sanat, Tarih, Dil ve Matematiğin bir arada kullanıldığı disiplinler arası bir yaklaşımla öğrencilerimizi araştırmaya. düşünmeye, sorgulamaya ve problem çözmeye yönlendirerek yapacakları her çalışmanın ne kadar değerli olduğunu gormelerini sağlamak istiyoruz.

Yayın: 23.02.2022 - Güncelleme: 23.02.2022 13:58 - Görüntülenme: 380