MERSİN / ANAMUR - Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Mrt

"81 İlde Okuyoruz." etkinliği için Çavupınarı Parkı'nda kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlyas Mercan, İlçe Kütüphanesi görevlileri, çeşitli okullardan öğrenciler ve öğretmenlerimiz katıldı.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimiz daha iyi şartlarda eğitim-öğretime devam edebilmesi için bay-bayan mescit, görsel sanatlar atölyesi, toplantı odası, spor odası yapılıp yeniden düzenlenerek kullanıma açılmıştır.

Mrt

Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi olarak “Kültürün İzinde Mersin Projesi” kapsamında Bozyazı Toslaklar Koyu ve Anamur Kalesine gezi düzenlendi.

Mrt

Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi olarak “Kültürün İzinde Mersin Projesi” kapsamında yöresel yemeklerimizden batırık yapılıp yendi.

Mrt

Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi “Kültürün İzinde Mersin Projesi” kapsamında Anamurium Antik Kentine gezi düzenledi.

Ock

Orman işletme müdürlüğü tarafından düzenlenen ağaçlandırma şenliği koşu yarışmalarında dereceye giren kız ve erkek takımlarımıza kupa ve madalyaları orman işletme müdürümüz tarafından okulumuzda takdim edildi.

Kızlarda bireyselde 1.

Kızlarda takımda 1.

Erkeklerde takımda 3. olduk.

Öğrencilerimzi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde ACAL ailesi olarak çelenk töreni, bayram ve fener alayında bize düşen görevi 100.yıla yakışır şekilde layıkıyla yerine getirdik. Görevini en güzel şekilde yerine getiren tüm öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler. Yaşasın Cumhuriyet.

Ağu

İlçemiz Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü iken Okulumuza Okul müdürü olarak atanan Hasan DOĞAN görevine başladı. Kendisine hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.